El a kezekkel a panelektől!

A kormány egészen abszurd ötlettel állt elő, hogy helyzetbe hozza a haveri, családi építőipari cégeket. A Balpárt veszélyesnek és mélységesen felháborítónak tartja a panelházak részleges lerombolásának kormányzati tervét.
800.000 otthonnal játszanak az illetékesek. Semmi garancia nincs arra, hogy a szocializmus évtizedei alatt felhúzott épületek visszabontása maradandó károk nélkül kivitelezhető. Nagy a veszélye annak, hogy ezek az épületek statikai állapota megromlik, így a lakások lakhatatlanná válnak.
Ennek a kezdeményezésnek nincs más célja, mint a közpénzek lopása és a további otthonrombolás. Magyarországon évtizedek óta zajlik azoknak a lakásoknak az elpusztítása, amelyekben a társadalom szegényebb rétegei lakhattak. Tudjuk jól, hogy a panelekben lakók évtizedek óta ellenségei a jobboldali országvezetésnek.
A szociálisan elkötelezett Balpárt felszólít minden illetékest az esztelen tervtől való elállásra és valódi segítséget követelünk ezen a területen is! A panelekben élő honfitársainkat pedig önszerveződésre és aktív otthonvédelemre ösztönözzük!
Ne hagyjátok, hogy elvegyék otthonaitokat! Ne hagyjátok, hogy titeket is az utcára lökjön Orbán hatalmi gépezete. Ne hagyjátok, hogy kastélyokat vásároljanak és építsenek életetek szétdúlásának hasznából!
Védjétek meg magatokat, el a kezekkel a panelektől!


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*