Botka belebukott, mi mégis kimondjuk: Gyurcsány takarodj!

Botka László visszaléptetésének legfontosabb üzenete a baloldaliak számára az, hogy nincs önálló Magyar Szocialista Párt, ennek a politikai szervezetnek ma is Gyurcsány Ferenc, Bokros Lajos és Ron Werber egyengeti az útját.
Majd egy év van mögöttünk, amely azzal telt el, hogy Botka csodájára, a baloldali fordulatra vártunk. Ma már nyilvánvaló, hogy reménykedés helyett építeni, szervezkedni kellett, hogy legyen 2018-ra egy önálló megjelenésre képes politikai pártunk.
Ma szinte kilátástalan helyzetben vagyunk, mert az MSZP (sokadik) neoliberális fordulata után a baloldaliak ismét politikailag otthontalanná váltak Magyarországon. Újra bebizonyosodott, hogy az önálló balos párt nulláról való felépítésének munkája nem megspórolható.
Minket nem érdekel, hogy az ellenzéki pártoknak hány jól fizetett képviselője lesz Orbán parlamentjében. Minket az érdekel, hogy kik azok, akik komolyan véget akarnak vetni a rendszerváltás óta zajló szociális népirtásnak, országrombolásnak, szabadrablásnak és meg akarják akadályozni, hogy a zsarnokság újabb négy évet kapjon.
A Balpárt nem tud és nem is akar a jövőben együttműködni a baloldal sírásóival. Erős, büszke és bátor baloldalra van szükség! Elég volt az önmagukat baloldalinak hazudó szélhámosokból, mindenkinek észre kell vennie, hogy hiteles baloldal csak úgy épülhet, ha végre valóban baloldali programot hirdetünk hiteles és új arcokkal.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*